Здравейте колеги,някой може ли да ми каже ABS-а има ли бушон и ако има къде се намира?Като позагрее и изключва ABS-а,скоростомера и километража но не винаги.Примерно два дена всичко е наред и после хоп и всичко спира и от самосебе си пак всичко тръгва,най-лошото е че незнам с колко карам и съм готов подарък за КАТ
Известие
Collapse
No announcement yet.
бушон за ABS
Collapse
X
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Интересното е че като изчезне всичко изброено изчезва и третият стоп и запалката отпред.Незнам каква е връзката между тях но като си дойде Абс-а идва и запалката и третият стоп а през останалото време на запалката имам2 волта така е и при третият стоп.Навит съм да я качим на лаптопа само кажи кога и го правимsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщениеИнтересното е че като изчезне всичко изброено изчезва и третият стоп и запалката отпред.Незнам каква е връзката между тях но като си дойде Абс-а идва и запалката и третият стоп а през останалото време на запалката имам2 волта така е и при третият стоп.Навит съм да я качим на лаптопа само кажи кога и го правим
Може и проблемът да се дължи на лош контакт в комутатора на контактния ключ (таралежката).
Провери очертаните в червено точки от схемата:
М50 е abs-a.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениекъде да я търся тази централа,че и на мен отказаха километраж,ABS и светна лампата за ръчна
Първо се убеди, че е дала фира, пък после сменяй.
Ето колегата е решил да разпродава неговата на части и почти 100% съм сигурен, че ABS-а му е здрав и само губи захранване.
Ако наистина твоя е за смяна, може да се разберете.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеооооооо съжалявам,грешно съм си задал въпроса,имам в предвид каде стои в колата,смисъл при мотора или в купетоAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment